η M ε γ α λ ύ τ ε ρ η Σ ο φ ί α Κ ρ ύ β ε τ α ι Σ τ η ν Α π λ ό τ η τ α Κ α ι Τ η ν Φ υ σ ι κ ό τ η τ α Τ ω ν Π ρ α γ μ ά τ ω ν . Δ ε ν Τ η ν Δ ι α κ ρ ί ν ο υ μ ε , Α κ ρ ι β ώ ς Ε π ε ι δ ή Ο λ α Ε ί ν α ι Τ ό σ ο Α π λ ά Κ α ι Φ υ σ ι κ ά .


07 Φεβρουαρίου 2007

Alpha beta gaga


6:45 Κλείνω το ξυπνητήρι και ανοίγω τα μάτια, κάθομαι λίγο στο κρεβάτι μέχρι που αρχίζει να χαράζει.Ηρεμία.Οι γάτες ξυπνάνε μαζί μου και κάθονται στο τραπέζι της κουζίνας όσο τρώω το πρωινό μου.
7:45 Κατεβαίνοντας τους τέσσερις ορόφους, φοράω τα ακουστικά στ’ αυτιά μου, ανοίγω την πόρτα και βγαίνω στο δρόμο.
Δεν είναι υπέροχες αυτές οι στιγμές που η μουσική αρχίζει την στιγμή που κάνεις μια ξεχωριστή κίνηση?Ή όταν η κορύφωση ενός κομματιού συμπέφτει με μια ξεχωριστή στιγμή.Όπως για παράδειγμα την πρώτη στιγμή που σε χτυπάει το πρωινό αεράκι όταν ανοίγεις την πόρτα, όταν γυρνάς το κεφάλι και βλέπεις το φεγγάρι στον πρωινό ουρανό να σε καλημερίζει με τις ομορφότερες εικόνες, όταν βλέπεις έναν όμορφο ουρανό, όταν κάποιος στο δρόμο σου χαμογελάει, όταν περνάς τη γέφυρα και κοιτάς δεξιά αριστερά τα πολύχρωμα κτήρια που αντικατοπτρίζονται στα ήσυχα νερά με τους κύκνους που πλατσουρίζουν και τον ουρανό που αρχίζει να πέρνει τις ροζ αποχρώσεις όπως σε κάθε ξημέρωμα.
Τι ομορφιά, τι ευτυχία και τι γαλήνη!Τόσο έντονα συναισθήματα απο το τίποτα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Μα αυτό είναι η ευτυχία.Όλα και τίποτα!
Και η μουσική φυσικά.Τι θα ήμασταν χωρίς τη μουσική?
Air – Talkie walkie. Μα τι φοβερός δίσκος είναι αυτός?!Κάθε πρωί συνοδεύει τις ωραίες μου εικόνες με όμορφες μελωδίες.Τον ακούω και τον ξανακούω και δεν τον χορταίνω.Το Mike Mills, με αποκορύφωση εκεί που μπαίνουν τα βιολιά και φυσικά το Alpha beta gaga που μπαίνει σίγουρα στη λίστα με τα πιο χαρούμενα κομμάτια που έχω ακούσει.....Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να εκφράσω αυτά που νιώθω με λόγια.Ώρες ώρες νιώθω ότι θα σκάσω απ’ την πολύ ευτυχία!
Όμορφα....

4 σχόλια:

Estrella_ είπε...

Οι πιο όμορφες στιγμές είναι οι απλές, οι καθημερινές.

(το σκάσιμο απο ευτυχία δε, απερίγραπτο συμαίσθημα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα)

:)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Εγραψες για λογαριασμό μου. Κάθε πρωϊ βιώνω αυτή την ΕΥΤΥΧΙΑ! ΄Ετσι ακριβώς, με τα ακουστικά στ'αυτιά και τη μουσικη δυνατά! Και στη διαδρομη μου, ό,που "πιάνει" το Ι.Χ. ύψωμα και βλέπω από ψηλά τον ήλιο να μου χαμογελάει ή τα χιονια στο απεναντι βουνό (αναλογα την εποχή) ή ακόμη αν θες τη βροχή να μου χτυπάει τα τζάμια, γίνομαι Θεοοοοός

Jangel είπε...

Akribws to idio niwthw kai egw!Nomiza pws hmoun o monos,xairomai pou giname 2!

unlearn... είπε...

jangel

Ki omws eimaste polu perissoteroi!

Kai auto m'aresei sta blog...oti ekei pou nomizeis oti eisai monos ksafnika anakalupteis ena swro kosmo pou skeftetai h niwthei ta idia me sena.
Mageia!
Den einai?

Emena me gemizei me omorfh dunamh pantws....

Kalh ebdomada!

(Pws mporoume na kanoume ton kosmo na diwksei th mizeria tou?Ta pragmata einai toso apla!)