η M ε γ α λ ύ τ ε ρ η Σ ο φ ί α Κ ρ ύ β ε τ α ι Σ τ η ν Α π λ ό τ η τ α Κ α ι Τ η ν Φ υ σ ι κ ό τ η τ α Τ ω ν Π ρ α γ μ ά τ ω ν . Δ ε ν Τ η ν Δ ι α κ ρ ί ν ο υ μ ε , Α κ ρ ι β ώ ς Ε π ε ι δ ή Ο λ α Ε ί ν α ι Τ ό σ ο Α π λ ά Κ α ι Φ υ σ ι κ ά .


29 Μαρτίου 2008

ΖωηΚαιΚοτα-ΚοτΚοτΚοτ!*


Λοιπόν ίσως ενα απο τα καλύτερα καθολικά πάσχατα που έχω περάσει.Μα πραγματικά.Και σκάνε δυο φίλοι και σου λένε τις επόμενες μέρες που θα είμαστε εδώ αναλαμβάνουμε εμείς.Δε θα ξανασκεφτείς για λεφτά και δουλειές και τίποτα μέχρι να φύγουμε.Τώρα κάνουμε οτι γουστάρουμε.Γαμώ.Και έτσι λοιπόν απόλυτο ριλάξ.Σα να ήμουν σε εναν γλυκό λίθαργο όλες αυτές τις μέρες.Σε μια όμορφη νιρβάνα λαλαλαααα...Και έτσι λοιπόν ξύπνημα χαλαρό το πρωί και μετά πρωινό-μπράντς σε ζεστά πολύχρωμα καφέ με ντελικάτες γεύσεις.Και μετά βόλτα αλλά λόγω κρύου, απλά βόλτα μέχρι το επόμενο καφέ και σιγά σιγά ο καφές το γυρνάει σε κράσι.Και μετά γιοχοχοοοο βόλτα που καταλήγει σε εστιατοριάκι πρώτο.Και γκουρμέ γεύσεις και τα καλύτερα κρασιά απο το μενού.Μα σε λα βι που λένε και οι γάλλοι.Κάτι ξέρουν αυτοί.Συν τοις άλλοις ρακί απο την Κρήτη -και μια απο τις καλύτερες νομίζω που έχω πιεί στη μέχρι τώρα ζωή μου- αλλά και παστελάκι πρώτο, επίσης απο τα καλύτερα.Και μασάζ και χοροί και συζητήσεις μπόλικες και γέλιο μπόλικο και ενα καλό μούλτι-κούλτι-τούτι-φρούτι γλεντάκι στο σπίτι και τι να λέμε τώρα...όνειρο, όνειρο αυτό το πάσχατο!

Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά ,περάσαν γρήγορα και οι τελευταίες μέρες και τώρα πέρνουμε φόρα και ανοίγουμε σιγά-σιγά το γκάζι γιατί αρχίζουν τα καλύτερα τώρα.Απο δω και πέρα ολέ!Αύριο τέτοια ώρα που μιλάμε θα βρίσκομαι με τον ανηψιό στην αγκαλιά!Οου γιες!!Εεε...καλά ίσως όχι τέτοια ώρα, γιατί ετούτη δεν είναι ώρα για μωρά παιδιά, τέτοια ώρα μάλλον θα βρίσκομαι με κανα ποτηράκι γεμάτο κρασί αγκαλιά, το οποίο φυσικά καθόλου κακό δεν είναι, αλλά σίγουρα θα έχω περάσει όλο το απόγευμα με τον ανεψιό αγκαλιά.Ένα εβδομαδιαίο διάλειμμα εν Αθήναις είναι πάντα ευχάριστo θαρρώ χοχοχο.

Και σαλαλαλαααα και λαλαλαλααααα και τριαλαλαλαααα και ρουφάω τη ζωή και δε χορταίνω και σε άπειρα κομμάτια ευτυχίας σκορπίζομαι παντού και πόσο όμορφα γεμάτα περνάει ο καιρός και πόσα όμορφα ακόμα έρχονται και μαζί με όλα σε μια στιγμή αυθορμητισμού κλείσαμε και εισιτήρια για Μπάρτσα και μουσικές απο παντού και χαμόγελα το πρωί και παιχνίδια με τις εφημερίδες και τραγούδια στο ποδήλατο και κόψε-ράψε-κόψε-ράψε και ξανά απτην αρχή τι ωραία που ναι η ζωηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

4 σχόλια:

JoaN είπε...

Πόσο ζωντανό ποστ! "ρουφάω τη ζωή και δε χορταίνω και σε άπειρα κομμάτια ευτυχίας σκορπίζομαι παντού και πόσο όμορφα γεμάτα περνάει ο καιρός και πόσα όμορφα ακόμα έρχονται" !!!! Τι καλύτερο απ αυτό?!
ΌλλλΕεεΕε

Θρου δε νάιτ κ όλη νύχτα ε(et) παντάν τουτ λα νουί, μπι γιορσέλφ και ξενύχτααα, σε λαβιιι σαλαλαλα

Δε με νοιάζειι, πάταα γκάζιι πιο γεράαααα σαλαλαλα :D

Unknown είπε...

φως

patsiouri είπε...

Έτσι!!!!!!!!
Θα τα πούμε...πολύ αργότερα, σιγά μην έχεις χρόνο για υπολογιστή!

maria λεμονατη! είπε...

ζητω τα ωραια καθολικα πασχατα!