η M ε γ α λ ύ τ ε ρ η Σ ο φ ί α Κ ρ ύ β ε τ α ι Σ τ η ν Α π λ ό τ η τ α Κ α ι Τ η ν Φ υ σ ι κ ό τ η τ α Τ ω ν Π ρ α γ μ ά τ ω ν . Δ ε ν Τ η ν Δ ι α κ ρ ί ν ο υ μ ε , Α κ ρ ι β ώ ς Ε π ε ι δ ή Ο λ α Ε ί ν α ι Τ ό σ ο Α π λ ά Κ α ι Φ υ σ ι κ ά .


17 Μαρτίου 2008

ζαμανφου....**


Σίγουρα αυτό που περιμένεις να δεις κοιτάζοντας έξω απο το παράθυρο μια Δευτέρα πρωί στα μέσα του Μάρτη δεν είναι....χιόνι!!!
Σύμφωνα με το ημερολόγιο έχουμε μπει στην άνοιξη, και οι δανοί που ακολουθούνε το ημερολόγιο και όχι τα δελτία της dmi (εμυ της Δανίας) έχουν ήδη αρχίσει να διοργανώνουν τις ανοιξιάτικες εκδηλώσεις.
Εγώ πάντως που βγήκα για λίγο έξω ένιωσα λες και είμαι στα μέσα του χειμώνα κάπου στη Γροιλανδία, με τον αέρα να φυσάει λυσασμένα και το χιόνι να πετάει οριζόντια με ιλλιγγιώδη ταχύτητα και να προσγειώνεται στο πρόσωπο μου δυσκολεύοντας έτσι την όραση μου και την άφιξη στον προορισμό μου.
Και έτσι θα είναι όλη η εβδομάδα λένε....Όνειρο!Όλε!
Συν τοις άλλοις, εμείς εδώ έχουμε πάσχα αυτή τη στιγμή που γράφω, ναι αυτή ακριβώς τη στιγμή εδώ πέρα είναι μεγάλη δευτέρα....Μα ουδεμία απορία γιατί δυσκολεύομαι να νιώσω πάσχα εδώ πάνω.Άκου λέει πάσχα.......και αντι για λιβάδια με λουλουδάκια και πασχαλινά αυγά, έχουμε πασχαλινά αυγά και χιόνιαααα στοοο καμπαναριόοοοοοοοοοο...!!!Λαλαλαοοοοο!!!!
Μάλιστα.Δε βαριέσαι.Θα περάσει κι αυτό και θα έρθει κι άνοιξη κάποια στιγμή και σε μας, που θα πάει.Για την ώρα λίγες διακοπές, ύπνος και ξεκούραση, καφεδάκια, φιλαράκια, μικρές ιδέες για μελλοντικά σχέδια και μουσική.Χαλαρά.Το τζάκι λείπει και θα είχαμε μια καθόλα πλήρη χειμωνιάτικη εικόνα.
Άιντε καλα χριστ......εεε καλό πάσχα.Τι πάσχα δηλαδή εσείς έχετε καλοκαίρι απο οτι μαθαίνω.Χμμμ..........





"Θα φύγω θα ξενιτευτώ
θ'αφήσω αυτά τα μέρη,
θ'αφήσω αυτά τα μέρη.

Να βρω την άκρη του ντουνιά
να την εκάμω ταίρι,
να την εκάμω ταίρι."
(Στέλιος Πετράκης "Στην άκρη του ντουνιά")


Λαλαλαααααα....!!!!

10 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Πραγματικά ποτέ μου δεν κατάλαβα πως στον Ήφαιστο τον κούτσαβλο υπολογίζουν πότε πέφτει ο Πάσχας, ορθόδοξοι και καθολικοί/διαμαρτυρόμενοι...

Άλλοτε μαζί και άλλοτε 40 μέρες διαφορά...

Αλλά μην φοβήσθε το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα τα λύσει όλα αυτά...

Ζέστη παντού και όλοι θα κυκλοφορούμε με μαγιά (το μαγιώ, τα μαγιά) στο καταχείμωνο και μβρούντζινην επιδερμίδαν!

Υπομονή!

Α! Μην λησμονήσετε να τραβήξετε ο καζανάκι σας την 1-4-08 στις 19:00 ώρα Δανίας (20:00 ώρα Ελλάδος) μαζί με 30.000 Έλληνες βλόγερς για χάρη της Ελληνικής φύσης!

patsiouri είπε...

Το ανηψούδι σου να δω πως θα την παλέψει με τον καύσωνα! Τα λυπάμαι τα μωρά!

JoaN είπε...

αχ, χιόνι ε?? Τέλειο το βρίσκω!
Λαθός εππποοοχήηη σαλαλα

neropistolero είπε...

Θα βάλω κι εγώ φωτογραφίες από τα δικά μας χιόνια. Αμέ!
Και λένε ότι το σ/κ του Πάσχα θα είναι τα ίδια σκ...ε... το ίδιο καλός ο καιρός.
Όλε!

Unknown είπε...

στα μαγαζια βγαλαν τα χριστουγεννιατικα ηδη να φανταστω;

οποιος τεμπελης δεν ξεστολισε ακομα δεντρο τυχερός..

Unknown είπε...

(οχι δεν ηθελα να γραψω ειδη, ήδη το χρονικο)

unlearn... είπε...

πøλσεμανιακ γιεα...

Καλά αυτό με το πάσχα είναι μεγάλο φιάσκο μα τον τουτατή!
Είναι φαίνεται κάποιες χρονιές που ο Ισουσής τη βρίσκει με την ανάσταση και λέει να την κάνει δύο φορές να γουστάρει.
χεχε

Να δω που θα κυκλοφορούμε όμως με το φαινόμενο του θερμοκηπίου...Η Ελλάς θα έχει γίνει προάστιο της Σαχάρας και η Δανιμαρκία που θα έχει υπέροχο μεσογιακό κλίμα κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται παρέα με την Ατλαντίδα κάτω απο την επιφάνεια της θάλασσας....Χιούστον γουι χαβ α προμπλεμ....όβερ!

* * *

patsiouri...

Έχεις απόλυτο δίκιο....δυστηχώς....το ανηψούδι μου μάλλον θα ταλαιπωρηθεί αρκετά....θα το φερώ εδώ στο βορρά μου φαίνεται να την περάσει ζάχαρη!Χοχοχο!Θα φέρω και τη μάνα μου η οποία ήδη έχει αρχίσει να τρομοκρατείται για το καλοκαίρι με τις ζέστες που έχετε τώρα...

unlearn... είπε...

joan...

Ναι κι εγώ τώρα που χαζεύω έξω απο το παράθυρο τέλειο το βρίσκω.Πλάκα έχει τελικά.Κοίτα να δεις τι σου κάνει λίγο παγωμένο νερό που πέφτει απο τον ουρανό...
Τουλάχιστον είναι ευκαιρία να φορέσουμε και κανα πουλόβερ γιατί αλλιώς θα πιάναν σκώρο...όλε!

* * *

νεροπιστολέρος...

Ναι με βλέπω κι εγώ να ανεβάζω φωτορεπορτάζ πλήρες σύντομα.Ειδικά τώρα που αγόρασα και καινούριο παιχνίδι μάλλον θα αυξηθεί ο αριθμός φωτογραφιών.
Ναι το φαινόμενο θα συνεχιστεί είναι αλήθεια...Άντε καλό χειμώνα λοιπόν!Εγένετο ως ήθελες αγαπητέ...

* * *

Ναρίτας ολέ...

Πλάκα πλάκα στην πλάκα εγώ που δεν είχα στολίσει δέντρο τα χριστούγεννα λες να στολίσω τώρα?
Χμ δεν είναι κακή ιδέα......μπορώ να το στολίσω κι όλας με λαγουδάκια και αυγουλάκια και να γιορτάσω την αποθέωση του χριστιαννισμού....δυο σε ενα.....χριστούγεννο και πάσχας.....ήδη...

Rynoventoux είπε...

Καλοκαίρι πράγματι εδώ... Αν και κάτι απρόοπτο και ασυνήθιστο (σαν το χιόνι) θα ήταν σίγουρα καλοδεχούμενο, ακόμα και τέτοια εποχή (έστω και για λίγο)...

maria λεμονατη! είπε...

εις παρισιους βρεχει
διαλιεχτε και παρτε
χριστος ανεστη!