η M ε γ α λ ύ τ ε ρ η Σ ο φ ί α Κ ρ ύ β ε τ α ι Σ τ η ν Α π λ ό τ η τ α Κ α ι Τ η ν Φ υ σ ι κ ό τ η τ α Τ ω ν Π ρ α γ μ ά τ ω ν . Δ ε ν Τ η ν Δ ι α κ ρ ί ν ο υ μ ε , Α κ ρ ι β ώ ς Ε π ε ι δ ή Ο λ α Ε ί ν α ι Τ ό σ ο Α π λ ά Κ α ι Φ υ σ ι κ ά .


20 Ιανουαρίου 2008

how do you do?



Μ'αρέσουν......οι στροφές με δύτροχο.Είτε είναι μηχανή, είτε το ποδήλατο.Λατρεύω να παίρνω φόρα, να σταθεροποιώ ταχύτητα και να παίρνω τη στροφή γέρνοντας ελαφρά.Αυτή η στιγμή είναι απλά ευτυχία!Άμα είναι δε και συνεχόμενες στροφές είναι απανωτά διαλείμματα ευτυχίας στη μονοτονία του δρόμου!

Μ'αρέσει......να περιφέρομαι σε άδειες αίθουσες εκθέσεων μοντέρνας τέχνης.Ειδικά όταν περνάς καμιά κουρτίνα και βρίσκεσαι ξαφνικά σε μια σκοτεινή αίθουσα που παίζει κάποιο βίντεο....αυτή η αίσθηση που έχεις όταν δεν ξέρεις το χώρο γύρω σου, όταν σε ξενίζει η μυρωδιά της τέχνης, όταν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μιας και δεν υπάρχει κανείς άλλος γύρω.Μαγεία.Σα να περνάς σε εναν άλλο κόσμο για λίγο.Σα να ζεις σε μια ταινία της φαντασίας σου.

Μ'αρέσουν......τα πακέτα.Και να στέλνω, σαν αυτό που έστειλα στον αδερφό μου για τα γενέθλια του και το γέμισα μέχρι που δε χώραγε άλλο.Αλλά και να παίρνω, σαν αυτό που μου έστειλε η φίλη μου η Ε. χθες και το άνοιξα και γέμισε ο κόσμος πολύχρωμα χαρτάκια, φωτογραφίες, νεα, σχεδιάκια, πραγματάκια, αστεράκια, αγάπη και μουσική.Πολύ μουσική!Λαλαλαλααααα...!!!

Μ'αρέσουν......οι φίλοι μου.Ναι μ'αρέσουν!Και τους αγαπώ.

Μ'αρέσει......που αυτό το σαββατοκύριακο κοιμήθηκα μέχρι να ξεκουραστώ και τα πρωινά ξυπνούσα και καθόμουν καμιά ώρα στο κρεβάτι χουζουρεύοντας, κοιτόντας το ταβάνι και συνεχίζοντας τα όνειρα μου συνειδητά πλεον.

Μ'αρέσει......όταν απο τη μια στιγμή στην άλλη συμβαίνει κάτι που ανατρέπει οσα έχει σχεδιάσει το μικρό μου κεφαλάκι.Ειδικά τώρα που έχω μάθει να τις δέχομαι τέτοιες στιγμές είναι απόλαυση.Απόλαυση.Και πάμε!

Μ'αρέσει......που αύριο ξεκινάει ενα καινούριο κεφάλαιο και εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι.Έτσι η καινούρια αρχή θα έρθει σα σίφουνας και θα τα κάνει όλα...λαλαλαααα!!!

Μ'αρέσετε κι εσείς!

Μ'αρέσει και τούτη η ζωη!


*Ω ναι! I lalalalike!!!



7 σχόλια:

Unknown είπε...

Τα δεν μ'αρέσουν στο επόμενο ποστ;

Η ανατροπές όταν είναι με θετικό πρόσιμο πράγματι είναι ότι καλύτερο.. και ας κρατήσουν όσο για να πεις κουλουβάχατα..
πάντα τέτοια ρε θεόμουρλη

unlearn... είπε...

....ναι αυτό με τα δε μ'αρέσουν το σκεφτόμουν κι εγώ...αλλά δεν πιστεύω οτι μου αρμώζει ενα ποστ με δε μ'αρέσουν και ούτε πιστεύω οτι υπάρχουν τόσο σημαντικά δε μ'αρέσουν....κάπου εκεί κατέλειξα νομίζω...αλλά θα δείξει.

Κουλουβάχατα.


Χοχοχο!

Unknown είπε...

πςς αποστομωτικη απάντηση...


(ρε συ μπηκα στο βλογ μεσα στην ησυχια και αρχισε αποτομα το ταραρραρρρρρρ απο το podcast και πρεπει να επαθα ενα ψιλοεμφραγμα δεν ειμαι σιγουρος..θα περιμενω λιγο ακομα και αν χειροτερεψω θα παω νοσοκομειο)

patsiouri είπε...

Έτσι, αισιοδοξία, πολύ γουσταρίζω!!!

maria λεμονατη! είπε...

μαρεσει που μαρεσει οτι μαρεσει!

unlearn... είπε...

patsiouri....

Αισοδοξία μέχρι αηδείας μιλάμε!
ολε!
ζητω!

* * *

λεμονάκι...

Πολύ μ'αρέσει που σ'αρέσει γιατί κι εμένα πολύ με αρέσει λέμε!!!

* * *

το κομματι αφιερωμένο του ναριτα.

ολε

trol είπε...

που λες λαλαλα
κάνω διακοπές από τα ταξίδια (!!)
:)
βρήκα και καινούριο χόμπυ ναι, ναι
άδειες αίθουσες τέχνης oh yeah