η M ε γ α λ ύ τ ε ρ η Σ ο φ ί α Κ ρ ύ β ε τ α ι Σ τ η ν Α π λ ό τ η τ α Κ α ι Τ η ν Φ υ σ ι κ ό τ η τ α Τ ω ν Π ρ α γ μ ά τ ω ν . Δ ε ν Τ η ν Δ ι α κ ρ ί ν ο υ μ ε , Α κ ρ ι β ώ ς Ε π ε ι δ ή Ο λ α Ε ί ν α ι Τ ό σ ο Α π λ ά Κ α ι Φ υ σ ι κ ά .


29 Οκτωβρίου 2007

κουκου!

Αλόρα....Νοέμβρης κοντεύει κι εγώ ακόμα να γυρίσω σπίτι μου.Ήρθε ο καιρός μου όμως και θα γυρίσω και θα συμορφωθώ (σαλαλαλααααααα....!!).Γκουχου γκουχ.

Είμαι σα χαμένη γενικότερα αλλά γουστάρω.

Ο αδερφός παντρέυτηκε και το γλεντάγαμε καμιά βδομάδα.Στην όμορφη Κάρπαθο με λύρες και λαούτα.Με τσίπουρα και κρασιά και με τρελοθείες να σέρνουν τους χορούς και να θέλουν να προξενέψουν κι εμένα με κανα γιο τους.Τη γλίτωσα.όβερ.
Ζήσαμε μπορώ να πω πολύ όμορφες στιγμές, απο αυτές που τις θυμάσαι για μια ζωή γιατί είναι τόσο αληθινές που μοιάζουν με όνειρο ή με παραμύθι.Σε ενα μόνιμο παραλήρημα, μια μόνιμη μέθη, μες την αγάπη.
Λαλαλαααα....
Το μωρό μας είναι τεσσάρων μηνών και ετοιμάζεται για τον πέμπτο.Εγώ το έχω τελικά για τον ρόλο της τρελοθείας μιας και κάθομαι και χαϊδεύω την κοιλιά και μιλάω στο ανίψι μου και τρελένομαιιιιιιι.......οεο!!

Κατά τ'άλλα τον τελευταίο μήνα τον πέρασα όλο στο νησάκι μου με αγαπημένους φίλους που ομολογώ οτι δύσκολα τους αποχωρίστηκα.Ήρθε η ώρα όμως να υπερισχύσει η λογική και να επιστρέψω στο σπιτάκι μου που με περιμένει και να αφήσω τα πολλά σαλαλαλαα γιατί λίγο ήθελα και ήμουν έτοιμη να τα βροντήξω όλα και να μετακομίσω μόνιμα στο νησί.
Καθόλου δε με χαλάει βεβαίως μιας και το νησί είναι πανέμορφο και μες την ενέργεια, έχω εκεί τους φίλους μου, τα χωραφάκια μας, τα σπιτάκια μας, τα γατάκια μας, το μπαράκι μας, τη θάλασσα και την ηρεμία μας.Νομίζω οτι θα γίνει κι αυτό βέβαια κάποια στιγμή, αλλά για την ώρα λέω να επιστρέψω στας Ευρώπας και οτι μέλει γενέσθαι.

Έτσι λοιπόν κάνω μια ολιγοήμερη στάση στας Αθήνας για σοσιαλάιζινγκ, να δω όλο τον κόσμο που παραμένει σε αυτό το χάος, να δω κάποια αγαπημένα πρόσωπα, να θυμηθώ όμορφες στιγμές, να χαρώ που δε μένω πια σε αυτή την πόλη, να τα πω λιγάκι με τ'ανήψι μου και μετά.......τραλαλαλααα.......ε μετά μωρέ θα πάω για μια βδομαδούλα στην Αγγλία, να επισκεφθώ τον κολλητό μου και να κάνω τις βόλτες μου στις βρετανικές εξοχές....ε και έπειτα πλέον τα κεφάλια μέσα και επιστροφή στο σπιτάκι μετά απο παράταση δυο μηνών βέβαια, αλλά δε βαριέσαι.Τα σχέδια είναι για να ανατρέπονται και η ζωή για να τη ζούμε, να την ξεζουμίζουμε και να τη ρουφάμε μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Σλουρπ!

Χα!

Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά αυτό το βλογκ πέρνει παράταση και η νεα σεζόν για εμάς θα ξεκινήσει μέσα Νοέμβρη, με νεο υλικό, νεες μουσικές, ιδέες, λαλαλαααα και ανανέωση βρε παιδί μου.

Έτσι.

















Γιούχουουου!!!!!

10 σχόλια:

proserpina είπε...

Καλώς μας ήρθες!!!!!!!

trol είπε...

αλαλαλαλα
γεια σου θειά,
μόνιμα στο νησί οεοεοε
μια χαρά
που να τρέχω τώρα στας ευρώπας,
να πιούμε καμιά μπίρα,
απεευθείας γραμμή SOURDIA-KASTRUP δεν μας έβαλαν ακόμη, οπότε εγώ παραμένω στα βουνά, μια χαρά για το χειμώνα και το καλοκαίρι καμιά βόλτα σε αυτό το μπαράκι που λες, μια χαρά μου ακούγεται,
άντε καλό τουρ

pølsemannen είπε...

Μβαράκιον εις τας Καρπάθους?

Καλά πΛΛΛάκα με κάνεις????

Και εις τας Κοπεγχάγας τι πράττετε ωρε τρελοθεία? Α?

Μένω έκπληχτος μα τον Ήφαιστον τον κούτσαβλον. Ελπίζω τουλάχισθον να καμακώνετε πελάτας δια το μβάρ εις Κάρπαθον. Είναι το ολιγότερον πιστεύω δεδομένης της καταστάσεως.

Άιντε τον Νοέμβρη αναμένομεν πλήρες ραπόρτο, ανήψια, Ινγκλατέρρα κλπ.! :-)

@ trol

Και ούτε πρόκειται να βάλουν ποτέ γραμμή Σουρδία - Κastrup διότι ο bidibis θα πέσει ηρωικά μαχόμενος πριν συμβεί τέτοια αντι- *s* -βλασφημία.

Τελικά στο STAR δε βγήκα γιατί δεν ήθελαν να μου δώσουν δικό μου ρηάλιτυ.

Άκου να δειςς πράγματα. :-(

Unknown είπε...

θέλω λαλαλαλαλαλα

τράβα σπίτι σου λέμε

trol είπε...

α σουηδέ
ο μπιριμπιρης ξέρει ότι την δανία την κατακτήσαμε, οπότε ότι προσπάθεια και να κάνει, είναι πολύ αργά, γι αυτό τώρα μάχεται για την σουηδία, αλλά επειδή ένα 'ρ' της λείπει για να γίνει Σουρδία και αυτήν, είμαι αισιόδοξη και για αυτόν τον αγώνα

έτσι για να πίνω τα σφηνάκια μου ανενόχλητη του χρόνου εις την σύμμαχον κάρπαθο και να μην τρέχω σε γαλαπάγος

maria λεμονατη! είπε...

lalala τι ωραια νεα μην ξεμαθεις τιποτα απ'ολ'αυτα unlearn κουβαλα τα μεσα σου και βουρ για την καινουργια χρονια!

unlearn... είπε...

proserpina γιουχουουου!!!

* * *

Γεια σου τρολίδιο!
Μόνιμα στο νησί σε λέω....θα γίνει κι αυτό που θα πάει...αλλά για την ώρα λίγο σουλατσάρισμα στας Ευρώπας (και στον υπόλοιπο κόσμο γιατί όχι?) δεν είναι κακό.

Αμέ αμε.Να σου πω την αλήθεια βέβαια ζηλεύω λιγάκι τη γειτονιά σου εκεί στα βουναλάκια και δε θα με χάλαγε καθόλου να περνούσα τον χειμώνα μου σε τέτοιο τοπίο....αλλά τελοσπάντων, κάθε πράγμα στον καιρό τουκι ο κολιός τον Αυγουστο.

Έτσι.

Θα εισηγηθώ μόλις φτάσω στον διεθνές αερολιμένα του Kastrup να μελετήσουν το ενδεχόμενο απευθείας γραμμής Σουρδίας-Kastrup για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ομογενών τρολ μας εις τον νότο.Καθώς επίσης και για να έρθεις ενα χειμώνα μες τον Φλεβάρη που πείζουμε στην μουντίλα και την κατάθλιψή μας και να δεις τι ωραία που περνάμε και τότε εν απουσία του αδελφού ήλιου.

όλε.

* * *

Ντηαρ πολσεμάνιακ,

Μα νο δε σας καθόλου πλάκα.

Παρολαυτά νομίζω οτι έχει γίνει μια μικρή παρεξήγησις.Το μβαράκιον δεν βρίσκεται εις τας Καρπάθους αλλά σε άλλο Δωδεκανήσιο νησάκι ακόμα πιο όμορφο.Εις τας Καρπάθους απλά παντρευτήκαμε λόγω καταγωγής της νύφης μας, το υπόλοιπο διάστημα των τελευταίων μηνών το περάσαμε στο άλλο νησί, απο το οποίο δεν καταγόμαστε βέβαια, αλλά δια διαφόρους λόγους το αγαπάμε σαν δικό μας.

Εις τας Κονεγχάγας δεν γνωρίζω ακόμα τι πράττω, αλλά πισεύω οτι θα το μάθω λιαν συντόμως.Νομίζω πάντως, αν θυμάμαι καλά, οτι με άρεσε και οτι οργάνωνα τη ζωή μου εκεί πάνω....Ναι κάτι τέτοιο.

Όλε!

* * *

Αγαπητέ Ναρίτα νομίζω οτι θα συμφωνίσω κι εγώ μαζί σας.

Παω σπίτι μου και πολύ το καθηστέρησα.

Λαλαλαααα για το λαό.

ΟΛΕ!

* * *

Μαρία λεμονάτη....

Ναι ναι ω ναι νομίζω οτι αυτό κάνω.Δύσκολα τα ξεμαθαίνεις αυτά ευτυχώς.
Πάω πάω.....λαλαλαλααααα!!!!

iro* είπε...

Και μετα εμενα λενε οι φιλοι μου, οτι δε συμμαζευομαι κ γυρναω απο δω κ απο κει, κ αντε, χειμωνιασε κ τετοια...
Ετσι ετσι, συνεχισε!!!!! με το νεο ετος τα κεφαλια μεσα!!!! :):):)
Κ by the way, φετος βλεπω να με στελνουν δωδεκανησα κ την Ιο να τη βλεπω με το κυαλι... Αχ....
Σε φιλω!!
***

trol είπε...

μια χαρά τον φεβρουάριο
θα μαζευτούμε
θα ανάψουμε κεριά
θα πίνουμε
θα μας λες πως πέρασες εδώ κι εκεί
θα είμαστε πολύ hygge λέμε :p
και εξω ας κάνει ότι θέλει

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

μπα; μας θυμήθηκες;

:)