η M ε γ α λ ύ τ ε ρ η Σ ο φ ί α Κ ρ ύ β ε τ α ι Σ τ η ν Α π λ ό τ η τ α Κ α ι Τ η ν Φ υ σ ι κ ό τ η τ α Τ ω ν Π ρ α γ μ ά τ ω ν . Δ ε ν Τ η ν Δ ι α κ ρ ί ν ο υ μ ε , Α κ ρ ι β ώ ς Ε π ε ι δ ή Ο λ α Ε ί ν α ι Τ ό σ ο Α π λ ά Κ α ι Φ υ σ ι κ ά .


24 Ιουνίου 2007

απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα...

Όλα ωραία, όλα καλά, αλλά μακρυά κι αγαπημένοι!

...Τις πρώτες μέρες στην Αθήνα λοιπόν γελούσα και το διασκέδαζα με οτι έβλεπα γύρω μου.
Καλά αρχικά με το που έφτασα κάτι με είχε πιάσει και δεν ήθελα να βγω μόνη μου απο το σπίτι.Μεγάλο σοκ έφαγα όμως.Πήρα τελικά την κολλητή μου να έρθει να με πάρει απο το σπίτι γιατί μόνη φοβόμουν να βγώ.
Τις πρώτες μέρες τα κοιτούσα όλα και όλους σα να ήμουν εξωγήινος.Ακούγομαι ίσως λίγο υπερβολική αλλά πραγματικά κυκλοφορούσα σαν ούφο στους δρόμους, στο μετρό, παντού, κοιτάζοντας γύρω μου με ανοιχτό το στόμα.
Με την κίνηση και τον τρόπο οδήγησης στην αρχή γελούσα, αλήθεια ξεκαρδιζόμουν...ε μια δυο μέρες και μετά άρχισα να εκνευρίζομαι.

Σε γενικές γραμμές είμαι σα χαμένη.Ξυπνάω το πρωί και κόβω βόλτες απο δωμάτιο σε δωμάτιο μη ξέροντας τι να κάνω.Τελικά κάποια στιγμή φρικάρω και πέρνω τους δρόμους.Έχω τρελαθεί στις βόλτες.Δεν ξέρω κι εγώ πόσες διαδρομές έχω κάνει μες την Αθήνα απο τη μέρα που ήρθα.Έχω δει όμως φίλους και γνωστούς και το έχω χαρεί.

Το βράδυ όμως είναι ωραία...ειδικά αυτό τον καιρό είναι ωραία η πουτάνα η Αθήνα τα βράδυα.
Τι συναυλίες, τι παραστάσεις, τι κρασάκια και γλεντάκια, τι μουσικές, τι βόλτες ατελείωτες με τα πόδια στους πεζόδρομους.
Ο κόσμος μου τη δίνει βέβαια καμιά φορά...αλλά υπάρχει και όμορφος κόσμος.

Τις πρώτες μέρες στο δρόμο χαμογελούσα στον κόσμο...με κοιτούσαν περίεργα και συνέχιζαν τη μίζερη διαδρομή τους.Γαμώ τη μιζέρια σας!
Την Ελλάδα την αγαπάω, τη λατρεύω.Αλλά αυτή τη μιζέρια και αυτό που σε κοιτάνε όλοι απο πάνω εως κάτω και σε σκανάρουν με το βλέμμα τους δεν το μπορώ.Παλιά το είχα συνηθίσει και δε με ενοχλούσε τόσο, αλλά τώρα το έχω ξεσυνηθίσει και δεν το μπορώ βρε παιδάκι μου!Δεν το γουστάρω πως το λένε.

Ωραία η Αθήνα.Με μεγάλωσε.Την αγάπησα και τη μίσησα εξίσου.Αλλά μακρυά και αγαπημένοι.Σήμερα είμαι δέκα μέρες εδώ και ηδη η πόλη με πνίγει.Παω να φύγω.Αύριο κι όλας.Για δουλειά βέβαια φεύγω και ξέρω οτι με περιμένει ενας δύσκολος μήνας με πολύ δουλειά και μες το λιοπήρι, αλλά τουλάχιστον δε θα είμαι στο χάος της πόλης.Θα ψήνομαι στη ζέστη της Αιτωλοκαρνανίας...μουαχαχαχααααα

Ρε παιδιά τι ζέστη ειν'τούτη!Απαπαπααα...Περιτό να πω οτι κυκλοφορώ σαν αποβλακωμένη όλη μέρα και ξυπνάω το βραδάκι που πέφτει μια δρόσια.Σήμερα όμως δεν παλεύεται.

Ωραία είναι να έχεις ανθρώπους να σε αγαπάνε.Ωραία είναι να μπορείς να χαθείς στις μυρωδιές μιας αγκαλιάς.Ωραία και η Αθήνα μας αλλά εγώ δεν την αντέχω άλλο....σιγοτρώει τις ψυχές των κατοίκων της...το βρίσκω αφύσικο το να ζει τόσο πολύς κόσμος σε ένα μέρος και ειδικά σε ένα τέτοιο μέρος που δεν αναπνέει...είναι αφύσικο λέμε....εγώ την κάνω!



Τα φιλιά μου σε όλους!Έχω χαθεί το ξέρω...αλλά θα μείνω χαμένη για λίγο...ελπίζω στην κατανόηση σας...ψιτ και που'στε....Λαλαλαλαλαλαλααααααα!!!!!!

17 σχόλια:

2Σx2 είπε...

Γύρνα εσύ όσο αντέχεις στους δρόμους, λιγόστεψε τη μιζέρια των άλλοων με τη χαρά σου και μη σε νοιάζει για το blog - θα στο προσέχουμε.

Κοινώς,
ρίξτο στο λαλαλαααααααα!
(λες και θέλεις και προτροπή για να το κάνεις) :)

Desposini Savio είπε...

θα μου λείψεις βρε!

φιλιά κοριτσάκι

trol είπε...

καλά να περάσεις!!

α και εκεί που πας στα χώματα ξέρεις πόσες γκουσταρίτσες έχει? ουουου ένα σωρό

:-)

pølsemannen είπε...

From the city I come and on the top cinnamon... (Say what?????)

Ποιος την χέζει την Kωλαθήνα βρε unlearn...(Με το συμπάθιο)

Μας μεγάλωσε και άλλα ηχηρά παρόμοια...

Κρασάκια, συναυλίαι κλπ βρίσκεις και σε μέρη καλύτερα από αυτό το Κωλοχανείo (Πάλι με το συμπάθιο).

Όσο για τους φίλοι και γνωστοί ακόμα στην Αθηνεζία μένουν; Δεν θα ημπορούσαν να μένουν κάποιο άλλο μέρος πιο ανθρώπινα; Για ρίχτους κάνα φωνήεν! (Ή σύμφωνο αν προτιμάς...)

Πάνε παιδί μου στους Αιτωλούς και τους Ακαρνάνες να ξελαμπικάρεις!

;-)

Unknown είπε...

Η μέρα σβήνει, αθήνα είσαι καμίνι, ωσπου να φέξει να δούμε ποιος θα αντέξει..αδρεναλίνηηηη λαλαλαλαλλαλα

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

καλά να περνάς και μη χάνεσαι, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

unlearn... είπε...

2σχ2...αχ χαίρομαι που το μπλογκ μου είναι σε καλά χέρια!Τις έκανα τις βόλτες μου και τα λαλαλααα μου αλλά αυτή η πόλη σου ρουφάει την ενέργεια σαν ηλεκτρική σκούπα!Πάμε να φύγουμε λέμε, πάμε να φύγουμεεεεε!!!!

Λαλαλαααα....!!!

* * *

Φιλιά δεσποσύνη μου...κι εμένα θα μου λείψετε...όφου...λαλαλααα!!!

* * *

τρολ...έχει αλήθεια?Έχουν επιβιώσει απο αυτό τον ήλιο που τα καίει όλα?Εγώ θα επιβιώσω αραγες?
Λοιπόν παω για το τεστ...αν καταφέρω να βγάλω μια εβδομάδα στην κορυφή του λόφου χωρίς σκια και σε αυτές τις θερμοκρασίες χωρίς να πάθω ηλίαση, θερμοπληξία και τα συναφή θα είναι απίστευτο!

Ω λαλαλαααα....φιλιααααα!!

* * *

Ντηαρ πολσεμανιακ...η Αθήνα είναι ωραία για διακοπές...να καλή ώρα σαν κι εμένα, να έρθεις για ενα δεκαημεράκι να κάνεις το κέφι σου και μετά να την κάνεις τρέχοντας.

Οι φίλοι και γνωστοί φεύγουν οσο μπορούν, αλλά δεν είναι κι αυτό εύκολο όταν μπορείς να δουλέψεις μοναχά στην Αθήνα καμιά φορά.
...Εσύ γιατί είσαι ακόμα εδώ?Ε?Ε?
Να βάλω τιςς φωνές τώρα???

Αχαχαχααα....λαλαλααααα...!!!
(να ξαλαμπικάρω, χμ, να ψηθώ παω η μαζόχα αλλά τελοσπάντων...λαλαλααα)

* * *

Ναριτάκο ουουουου!!!!
Χεχε κι εγώ αυτό τραγουδάω...και ως που να φέξει θα την έχω κάνει...μουαχαχαχααα....!!!

* * *

σπύρε σεραφειμ...καλά να περνάτε κι εσείς, ω ναι!
Θα χαθώ για λίγο μιας και είναι καλοκαιράκι άλλωστε...και καλά θα κάνετε να χαθείτε κι εσείς σε καμιά παραλία με τέτοια ζέστη....λαλαλαααα!!!!

unlearn... είπε...

Γιοχοχο κι ενα μπουκάλι ρούμι!


















Πάμε λέμεεεεεε...!!!

fieryfairy είπε...

κι εγώ όταν γύρισα την πρώτη φορά από μακρόχρονη απουσία ένιωθα λίγο ψάρι έξω από το νερό-- κι ήμουν και σε μικρή πόλη.
2 βδομάδες έχω κι είμαι έτοιμη να φύγω ξανά- αύριο αν γινόταν! (που δεν γίνεται)
καλά να περάσεις στην Αιτωλοακαρν.

patsiouri είπε...

Πουτάνα Αθήνα...δύσκολα έρχεσαι, δύσκολα φεύγεις...καλά να περάσεις κοριτσάκι, μή χαθείς εντελώς!

pølsemannen είπε...

@ Unlearn

Όπως καταλαβαίνετε αγαπημένη μας συμπάθεια, ανάμεσα στους άλλλους που πρέπει να ρίξετε κάνα φωνήεν (ή σύμφωνο) περί Αθηνεζίας περιλαμβανόμαστε και εμείς! (Κλαψ)

pølsemannen είπε...

ΥΓ.

Ρεσέ, σίγουρα η Austrian μέσω Βιέννης είναι φθηνότερη από την Sterling? Καλά μιλάμε πέφτω από τα σύννεφα! (Μπλουφ!) (Άουτς!)

Αλητισσα είπε...

Να περνας καλα οπου κι αν εισαι..
Η ζεστη οντως αφορητη!!
Φιλια!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δεν ξέρω, εγώ την Αθήνα ποτέ μου δεν μπόρεσα να την καταλάβω, πόσο μάλλον να την αγαπήσω. Ειδικά με τέτοια ζέστη, μέσα στα μπετά (όχι η Θεσ/νίκη είναι καλύτερη).

ion είπε...

λαλαλαλαλαλαλααααλαλαλαλαλα..
ποιός πάει διακοπέέές;;;
πάλι;
λαλαλαλαλαλαλα

CrazyCow είπε...

Είμαι εγω... αλλά είσαι κι εσύ!!!! Που χάθηκες πάλι ρε μούτρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γεωργία είπε...

Μμμ.... μάλλον είμαι λίγο αργόστροφη, αλλά δεν πολυκατάλαβα: γιατί φοβόσουν να βγεις μόνη σου από το σπίτι???